JRS interieurbouw

35 jaar ervaring in huis

Interieurbouw veranderd continue. Of het nou gaat om kleuren of om bevestigingssystemen. Deze innovaties en trends worden door JRS interieurbouw nauwlettend in de gaten gehouden en toegepast aan de projecten. Met deze nieuwe innovaties of technieken wordt er dan voor u een zo mooi mogelijk product afgeleverd. Hebt u zelf iets bijzonders gezien wat u verwerkt wilt hebben in uw op maat gemaakte interieur element? Neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Specialist in maatwerk

JRS interieurbouw is een ervaren interieurbouwer die kwaliteit-producten op maat aflevert. Elk interieur verdient bij JRS interieurbouw tijd en aandacht. Er wordt zorgvuldig gekeken naar uw specifieke wensen. Want een kast of een tafel volledig op maat naar uw eigen wensen, wie wil dat nou niet? Bij JRS interieurbouw worden alle producten op maat gemaakt. Van het uittekenen en uitrekenen tot het afmonteren van uw product. In het gehele proces wordt er aandacht besteed aan uw wensen. In de werkplaats van JRS interieurbouw aan de Wattstraat in Rijssen wordt uw product met de grootst mogelijke precisie op maat gemaakt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Waar nodig wordt het op locatie vakkundig aangepast tot dat het product 100% af is.

Innovaties

Binnen de interieurbouw veranderd er continue van alles. Of het nou gaat om kleuren of om bevestigingssystemen. Deze innovaties en trends worden door JRS interieurbouw nauwlettend in de gaten gehouden en toegepast aan de projecten. Met deze nieuwe innovaties of technieken wordt er dan voor u een zo mooi mogelijk product afgeleverd. Hebt u zelf iets bijzonders gezien wat u verwerkt wilt hebben in uw op maat gemaakte interieur element? Neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Restauratie werkzaamheden

Ook voor kleine restauratie werkzaamheden van uw houten antiek product kunt u terecht bij JRS interieurbouw. Indien mogelijk wordt er dan in overleg met u gekeken naar de best mogelijke oplossing. Deze oplossing zal dan met de grootst mogelijke precisie worden uitgevoerd zodat de authenticiteit van het antiek niet verloren gaat.

Euroskills 2012

In het jaar 2012 mocht onze medewerker deelnemen aan de Euroskills in het Belgische Spa Francorchamps voor het team The Netherlands.  Vlak daarvoor was hij op het podium geëindigd van de World Skills in Nederland.

Bezoek onze werkplaats

Wilt u een bezoek brengen aan de werkplaats van JRS interieurbouw? dat kan! JRS interieurbouw is sinds 2007 gevestigd aan de Wattstraat 18-D in Rijssen.
Naast het werk in de werkplaats monteren wij ook af op locatie. Wilt u er zeker van zijn niet voor een dichte deur te komen? neem dan voor uw bezoek even contact op.