35 jaar ervaring

Inmiddels bestaat JRS interieurbouw al meer dan 10 jaar. In 2007 besloot Jan Scholman te beginnen met de oprichting van JRS interieurbouw. Met meer dan 35 jaar ervaring in de interieurbouw op zak voelt Jan Scholman zich meer dan thuis in de interieurbouw.

 

 

Locatie

JRS interieurbouw is al meer dan 10 jaar gevestigd in het Overijsselse Rijssen. Vanuit Rijssen wordt alles voor u gemaakt in de werkplaats van JRS interieurbouw. Wij zijn gevestigd aan de Wattstraat 18D in Rijssen. Neem gerust een verdere kijk op onze website of kom een keer langs aan de werkplaats.

 

 

Product op maat

Elk interieur verdient speciale aandacht. Die aandacht en tijd wordt dan ook door JRS interieurbouw aan uw project geschonken. Er wordt zorgvuldig gekeken naar uw specifieke wensen. Mede hierdoor creƫren wij dan een product naar uw stijl en wensen. Een uniek design? Of een rare hoek in uw ruimte? Geen uitdaging is te gek voor JRS interieurbouw.

 

 

Vragen?

Hebt u nog wensen of vragen? Neem dan gerust contact met ons op doormiddel van het contact formulier op deze website. Of mail uw vraag gerust naar info@JRSinterieurbouw.nl