JRS interieurbouw

35 jaar ervaring in huis

Met ruim 25 jaar ervaring in de interieurbouw besloot Jan Scholman in 2007 tot de oprichting van JRS interieurbouw. Een interieurbouwer in hart en nieren die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat met enorm veel passie bezig is om een zo mooi mogelijk product af te leveren. Inmiddels is JRS interieurbouw al weer ruim 10 jaar gevestigd aan de Wattstraat in Rijssen. Vanuit de werkplaats aan de Wattstraat worden alle producten gemaakt. Sinds september 2017 is er intrek genomen in het huidige pand aan de Wattstraat vanuit waar er voldoende ruimte is om alles naar uw wensen te maken. Door alles op maat voor u te maken creëert JRS interieurbouw een uniek en eigentijds product.

Specialist in maatwerk

JRS interieurbouw is een ervaren interieurbouwer die kwaliteit-producten op maat aflevert. Elk interieur verdient bij JRS interieurbouw tijd en aandacht. Er wordt zorgvuldig gekeken naar uw specifieke wensen. Want een kast of een tafel volledig op maat naar uw eigen wensen, wie wil dat nou niet? Bij JRS interieurbouw worden alle producten op maat gemaakt. Van het uittekenen en uitrekenen tot het afmonteren van uw product. In het gehele proces wordt er aandacht besteed aan uw wensen. In de werkplaats van JRS interieurbouw aan de Wattstraat in Rijssen wordt uw product met de grootst mogelijke precisie op maat gemaakt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Waar nodig wordt het op locatie vakkundig aangepast tot dat het product 100% af is.

JRS interieurbouw

JRS interieurbouw

Innovaties in interieurbouw

Binnen de interieurbouw veranderd er continue van alles. Of het nou gaat om kleuren of om bevestigingssystemen. Deze innovaties en trends worden door JRS interieurbouw nauwlettend in de gaten gehouden en toegepast aan de projecten. Met deze nieuwe innovaties of technieken wordt er dan voor u een zo mooi mogelijk product afgeleverd. Hebt u zelf iets bijzonders gezien wat u verwerkt wilt hebben in uw op maat gemaakte interieur element? Neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Restauratie werkzaamheden

Ook voor kleine restauratie werkzaamheden van uw houten antiek product kunt u terecht bij JRS interieurbouw. Indien mogelijk wordt er dan in overleg met u gekeken naar de best mogelijke oplossing. Deze oplossing zal dan met de grootst mogelijke precisie worden uitgevoerd zodat de authenticiteit van het antiek niet verloren gaat.

JRS interieurbouw

JRS interieurbouw

Euroskills 2012

In het jaar 2012 mocht Gillian Voortman deelnemen aan de Euroskills in het Belgische Spa Francorchamps voor het team The Netherlands. Gillian was vlak daar voor op het podium geëindigd van de  World Skills Nederland. Gillian is sinds 2010 werkzaam voor JRS interieurbouw in Rijssen.

Bezoek onze werkplaats

Wilt u een bezoek brengen aan de werkplaats van JRS interieurbouw? dat kan! JRS interieurbouw is sinds 2007 gevestigd aan de Wattstraat in Rijssen.

Naast het werk in de werkplaats monteren wij ook af op locatie. Wilt u er zeker van zijn niet voor een dichte deur te komen? neem dan voor uw bezoek even contact op.

JRS interieurbouw

Wattstraat 18D
7461 AB Rijssen +31(0)6 11 11 26 16
info@JRSinterieurbouw.nl